Caută
Filtre

Hog Slat

Hog Slat INC a fost înființată de d-nul Billy Herring în anul 1969 pe când deținea o fermă care cuprindea toate procesele de la fătare, la îngrășare, în Newton Grove , Carolina de Nord. În lipsa unor grătare competitive pentru a fi folosite în ferma de fătare, a decis să le construiască singur. Recunoscând calitatea produselor, alți fermieri i-au cerut ajutorul și așa a luat ființă mica afacere de familie. Astăzi, mica afacere s-a transformat într-un producător major al echipamentelor pentru creșterea porcinelor cu distribuție la nivel mondial. Sediul central al Hog Slat este în Newton Growe, Carolina de Nord, cu puncte de lucru în Iowa și Oklahoma. Sediul central al diviziei de păsări Georgia Poultry este în Roystan, GA cu puncte de lucru în Mississippi și sudul Missouri-ului. 

Hog Slat INC este o afacere de familie, angajată în toate aspectele producției de porcine și păsări. 

Suntem implicați în:

  • Executarea de proiecte la cheie pentru creșterea porcinelor și a păsărilor
  • Producția și distribuția de echipamente pentru creșterea porcinelor și a păsărilor
  • Creșterea porcinelor în fermele proprii.

Hog Slat este cel mai mare producător de echipamente de creștere a porcinelor din Statele Unite ale Americii, având peste 1,000 de angajați și peste 1,400 de subcontractori care lucrează la proiectele de construcții ale companiei. Hog Slat/Georgia Poultry a construit proiecte la cheie, atât pentru afacerile de familie, cât și pentru marile corporații agricole din Statele Unite. Hog Slat/Georgia Poultry vinde de aseamenea și doar echipamente clienților care decid să-și construiască singuri grajdurile/clădirile, atât în Statele Unite, cât și în alte țări. 

Georgia Poultry este o divizie a grupului Hog Slat, angrenată în distribuția echipamentelor pentru creșterea păsărilor în partea de Sud Est a Statelor Unite. A fost înființată în anul 2004 în statul american Georgia, prin achiziția unor spații în diverse locații, extinzându-se rapid la un număr de 18 puncte de vânzare, care includ pe lângă Georgia și Tennessee, Florida, Mississippi, Arkansas și Misouri.